Radon Plaza Hotel nalazi se na glavnoj saobra─Źajnici, udaljen je pet minuta od me─Ĺunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, ┼íto ga ─Źini savr┼íenim izborom za odsjedanje. Ovaj novi business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi “Avaz Business Centera”.
Radon Plaza Hotel na raspolaganju ima 120 luksuzno opremljenih soba – 82 jednokrevetnih i 35 sobe sa razdvojenim le┼żajevima. Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, kafe aparatom, daskom za peglanje i peglom, te specijalnim nosa─Źem za kofer. Usto, u svakoj sobi obezbje─Ĺena je dvostruka internet konekcija, te telefon. Naravno, na┼íim klijentima na raspolaganju je 24-satna room service usluga.
Ostali sadr┼żaji Radon Plaza Hotela su Predsjedni─Źki apartman, koji pokriva 250 kvadratna metra. Svaki gost Predsjedni─Źkog apartmana na raspolaganju ima luksuzni “Audi8” i “Grand Cherokee” blindirano terensko vozilo. Nadalje, Hotel nudi i dva Superior apartmana. Svaki je veli─Źine 66,83 kvadratna metra.
Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge u dvjema kongresnim dvoranama – Crvenom i Zlatnom salonu. Svaki salon ima kapacitet do 400 osoba, s tim ┼íto se prostor mo┼że i pregraditi. Radon Plaza Hotel je i prvi u Evropi u kojem se doru─Źak slu┼żi u rotiraju─çem restoranu na 75 metara visine. Na┼íim gostima na usluzi su ┼íest liftova. Radon Plaza Hotel i potpunio je svoju ponudu Loby barom, Dragon barom, te Fitness i Wellness centrom, gdje gosti mogu koristiti usluge masa┼że, saune, te kozmeti─Źkog salona i frizerskog salona. Tu je i biznis centar, te stomatolog, ambulanta. Obezbje─Ĺen je i parking za svakog gosta.

 

 

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here