Prepoznatljiv po tradiciji staroj 25 godina, Garni „Hotel Belvedere“ omiljeno je odredište brojnih gostiju. Nenametljiv a pouzdan partner za sve goste koji poslovno posjećuju Sarajevo, a istodobno savršena baza za one koji su se došli odmoriti i istražiti povijesne znamenitosti grada Sarajeva. Zagarantirana diskrecija za poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture i sporta. Neprestanim ulaganjima, našim klijentima nastojimo uvijek pružiti maksimalnu razinu kvalitete i profesionalnu uslugu. Idealna lokacija, samo 5 minuta hoda do samoga centra grada, pogoduje brojnim turistima i poslovnim gostima koji posjećuju Sarajevo.

Bez obzira na svrhu Vašeg dolaska, bilo to poslovno putovanje ili odmor, naše osoblje će se uz profesionalnu i personaliziranu uslugu potruditi da Vaš boravak protekne u najboljem redu.
Hotel raspolaže sa 40 moderno uređenih soba. Sve sobe imaju TV, bežični internet, mini bar, kupatilo, velike krevete sa anatomskim madracima. Sobe su dostupne kao jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Također raspolaže sa raskošno opremljenom salom za sastanke, konferencijskom salom, dvije saune, dva aperitiv bara, podzemne garaže, kao i parking sa video nadzorom 24 sata. Recepcija je na raspolaganju gostima 24 sata dnevno. Naše osoblje sa zadovoljstvom će pomoći gostima u rezervaciji izleta, restorana i sl.

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here