S ponosom vam predstavljamo novi Hotel Hecco Deluxe, koji se nalazi u strogom centru grada Sarajeva, u ulici Ferhadija broj 2.

Hotel je smješten na zadnja 4 sprata jedinog nebodera koji se nalazi u samom centru pješačke zone. Hotel posjeduje 15 luksuzno opremljenih apartmana koji su opremljeni po vrhunskim svjetskim standardima. Takođe na 10 spratu nalazi se restoran sa kojeg se pruza nezaboravan pogled na panoramu Sarajeva.

Sama zgrada ima posebno kulturno historijsko nasljeđe i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Prilikom opremanja Hotelskih soba i aprtmana vođena je posebna pažnja o udobnosti i sigurnosti naših gostiju. Sve sobe posjeduju WC i kupatilo. Svaka soba i apartman posjeduje LCD TV sa kablovskim programom, ADSL ili WIFI Internet konekciju, koja je bsplatna za goste hotela, telefon sa direktnom linijom, mini bar.

Ako želite predah od Vaših poslovnih obaveza i užurbanog načina života, dodjite i posjetite nas restoran smješten na 10. spratu sa terasom i pogledom koji oduzima dah. Restoran je opremljen prema vrhunskim svjetskim standardima, stoga Vam možemo garantovati da ćete provesti ugodne trenutke boraveći u prostorijama našeg restorana.

 

 

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here