Hotel Kristal

0

Na Jahorini je 2001. godine, na nadmorskoj visini od 1550 m, sagrađen moderan Hotel KRISTAL, projektovan, građen i opremljen po najsavremenijim evropskim standardima…

Hotel KRISTAL raspolaže sa 68 ležajeva, smještenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, cijeli hotel je pokriven free wireless mrežom i Sat TV programom. Pored kompletne zimske ponude, hotel KRISTAL je pogodan za smještaj i organizaciju seminara, prezentacija, naučnih skupova, visinske pripreme sportskih ekipa i drugih vrsta zabave.

Restoran sa 70 mjesta, ,,Jahorinska kuća”, sa ognjištem i restoranom sa 110 mjesta i kafe barom sa 80 mjesta. U sastavu hotela su sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, servis i ski rental sa specijalizovanom prodavnicom sportske opreme i rekvizita za smučare. Hranu spremaju vrhunski majstori kulinarstva, a na raspolaganju su vam jela domace i internacionalne kuhinje uz bogat izbor pića i napitaka.

Ljubazno osoblje hotela KRISTAL ce se pobrinuti da Vam boravak u hotelu ostane u trajnom sjećanju, kako u toku zimske sezone tako i u ljetnom periodu.

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here