Radon Plaza Hotel nalazi se na glavnoj saobračajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje. Ovaj novi business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi “Avaz Business Centera”.
Radon Plaza Hotel na raspolaganju ima 120 luksuzno opremljenih soba – 82 jednokrevetnih i 35 sobe sa razdvojenim ležajevima. Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, kafe aparatom, daskom za peglanje i peglom, te specijalnim nosačem za kofer. Usto, u svakoj sobi obezbjeđena je dvostruka internet konekcija, te telefon. Naravno, našim klijentima na raspolaganju je 24-satna room service usluga.
Ostali sadržaji Radon Plaza Hotela su Predsjednički apartman, koji pokriva 250 kvadratna metra. Svaki gost Predsjedničkog apartmana na raspolaganju ima luksuzni “Audi8” i “Grand Cherokee” blindirano terensko vozilo. Nadalje, Hotel nudi i dva Superior apartmana. Svaki je veličine 66,83 kvadratna metra.
Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge u dvjema kongresnim dvoranama – Crvenom i Zlatnom salonu. Svaki salon ima kapacitet do 400 osoba, s tim što se prostor može i pregraditi. Radon Plaza Hotel je i prvi u Evropi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Našim gostima na usluzi su šest liftova. Radon Plaza Hotel i potpunio je svoju ponudu Loby barom, Dragon barom, te Fitness i Wellness centrom, gdje gosti mogu koristiti usluge masaže, saune, te kozmetičkog salona i frizerskog salona. Tu je i biznis centar, te stomatolog, ambulanta. Obezbjeđen je i parking za svakog gosta.

 

 

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here