Hotel Zenica

0

Hotel Zenica Vam nudi savremeni dizajn, udobnost i toplinu u bogatoj ponudi soba i apartmana gdje će svaka Vaša želja biti ostvarena.

Sve sobe i apartmani luksuzno su opremljeni i dizajnirani prema najnovijim standardima. Satelitska TV sa LCD monitorima, neograničeni bežični Internet, te inteligentni sustav soba i apartmana samo su dio raznovrsne opreme koji nudi Hotel Zenica.

Hotel Zenica je smješten u samom centru grada Zenice na Kamberovića polju. Nalazi se uz sami PSC “Džananović” – najmoderniji i najveći shopping centar u ovom dijelu Evrope, 50 m od najvećeg privrednog sajma u regionu “ZEPS”, 30 m od najmodernijeg atletskog kompleksa u jugoistočnoj Evropi. Stotinjak metara udaljenosti od auto puta Doboj – Sarajevo (M17), omogućava jednostavnu i brzu saobraćajnu komunikaciju hotela. Savremen, elegantan i otmjen ambijent zrači smirenošću i gostoprimstvom.

Uz raznovrsnu ponudu i vrhunsku uslugu, profesionalno i uvijek srdačno osoblje, pobrinut će se da Vaš boravak bude ugodan, a sve želje ispunjene!

JednokrevetnaDvokreventaTrokrevetnaLux Rroom

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here