Na Krku naplaćuju hlad na plaži – 15 kuna za odrasle, 10 kuna za djecu

0

U mjestu Punat na otoku Krku plaća se i hlad.

Tako bar govori cjenovniik koji se posljednjih dana širi društvenim mrežama, a koji je snimljen u jednom kampu u Puntu. Tamo ćete drvenu ležaljku platiti 30 kuna, ali nećete moći besplatno birati mjesto, već ćete mjesto u hladu za odrasle platiti 15 kuna, a mjesto u hladu za djecu koštat će vas 10 kuna.

“Ako staviš ručnik na sunce i tokom radnog vremena na to mjesto padne sjena, to se naknadno plaća ili se to smatra promidžbenim darom trgovca po članku 46. Zakona o zaštiti potrošača?”, “Možda se sjete i sunce naplaćivati!”, “Počet će naplaćivati i zemlju po kojoj hodamo”, “Će se više isplatiti gostima u Tursku u resort gdje je sve uključeno. Nije Jadransko more jedino na svijetu a jednom kad se potrošaču nešto zamjeri, taj se više ne vraća”, “Žalosno”, pisali su neki.

Ipak, bilo je i onih koji su opravdavali vlasnika kampa. “Ljudi na svom privatnom vlasništvu mogu raditi što žele kome ne paše ima javnu plažu i neka uživa na njoj!! Dok je taj dio bio u šipražju nikome nije smetalo,a sada bi svi svoje guzice rivali tamo e pa ne može!”, “Ne kužim, ako je privatno može šta hoće, zašto se bunite? Nitko vas ne tjera, baš me zanima dali biste pustili da vam se drugi sunčaju u vašem dvorištu? Možda nije ok, ali eto privatan posjed”, “Naplaćuje se di god odeš.Tajlandu otok Koh Samui nije privatno ako je apartman iznad plaže ne daju isto uvjerila se sama.Tako da molim vas ako je privatno je privatno ima prelijepih plaza di se ne naplaćuje. Koh Samui ne smiješ ako je iznad apartman bez obzira što je to plaža, tako i u drugim mjestima. Tko želi neka ide na privatno najbolje negativno samo pisati, a svi naplaćuju šta stignu di god odeš”, pisali su drugi.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here