O NAMA

TIM:

Za realizaciju projekta PIKTRIP.com zadužene su 4 osobe.Naravno to je samo za početak, razvoj projekta povećavat će se i broj uposlenika.

Osoblje zaduženo za realizaciju:
koordinator projekta,
dizajner i
administracija.

Tim čini veoma stručno osoblje, na čijem čelu se nalazi koordinator, osoba koja se može pohvaliti izuzetno bogatim iskustvom. Mladi, perspektivni, atraktivni, inovativni i osoblje koje teži savršenstvu, je zapravo osoblje koje čini ovaj portal.

NAŠA MISIJA:

Privući što veći broj turista, upoznati ih sa ljepotama naše zemlje i omogućiti im obilazak istih, po veoma pristupačnim cijenama.

NAŠA VIZIJA:

Piktrip.com je najinovativnija stranica, turističkog karaktera, koja pored veoma jednostavnog korištenja, nudi najpovoljnije cijene. Naš cilj je unaprijediti razvoj turzima, kao i podići svijest građana o prirodnim ljepotama/ atrakcijama u našoj državi.

Naši hotelski timovi kao i timovi zaduženi za sadržaj iz lokalnih ureda za podršku surađuju s našim partnerima kako bi osigurali transparentnost, raspoloživost i najpovoljnije cijene za sve naše korisnike. Naš dvojezični  Tim Službe za korisnike pruža podršku našim korisnicima 24/7 kako bi svaki njihov boravak ispunio ili nadmašio njihova očekivanja.

PREDNOSTI ZA NAŠE KORISNIKE:

Najniže cijene

Odlučili ste boraviti na planini, rijeci, jezeru ili u centru grada, kontaktirajte osoblje Piktrik.com i rezervišite  smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Bez rezervacijske pristojbe

Usluga rezervacije koju nudi Piktrik.com je besplatna. Ne naplaćujemo rezervacijsku pristojbu ni troškove administracije.

Sigurne rezervacije

Rezervacijski sustav Piktrik.com-a siguran je, a podaci vaše kreditne kartice i vaši osobni podaci su kodirani. Poštujemo visoke standarde i jamčimo zaštitu vaše privatnosti. Za dodatne informacije kontaktirajte naše osoblje.

PREDNOSTI ZA  PARTNERE VLASNIKE SMJEŠTAJNIH OBJEKATA:

Piktrip.com je portal koji ima višestruki efekat, pored prednosti za korisnike, nudimo veliku prednost za registrovane firme. Tačnije, objavljivaljem Vaše ponude na naš portal, razvijate svoj online marketing, a mi Vam garantujemo veliki broj pregleda istih, mrežu velikog broja partnerskih stranica te individualnu podršku account managera za optimizaciju vaših prihoda