SUNČANI DANI SU STIGLI: Pronađite vašu oazu za uživanje u luksuznom Beleku

0

Zahvaljujući agenciji „1 A Travel“ vodimo vas u Belek, pravi raj za turiste na obali Mediterana u sred borove šume

Prirodne lepote Beleka otkrivene su 1984. godine i reon je prozvan „Turistički centar Belek“. U narednim godinama Belek postaje ono što je danas, raj na zemlji, zahvaljujući brojnim investitorima i Ministarstvu turizma. Regija Belek se nalazi 30km istočno od Antalije. Samo naselje Belek se nalazi dublje u kopnu na glavnom putu ka Sideu , a od njega vodi 4km dug put do obale, gde se nalaze hotelski kompleksi i turističko naselje koje je određeno za model izgradnje drugih turističkih naselja u Turskoj u narednih hiljadu godina. U Belek regiji se nalazi 47 hotela sa 4 i 5 zvezdica i “hotelskih sela” prve kategorije, kao i 5 golf kompleksa.

Celo hotelsko naselje Belek je predviđeno za apsolutnu udobnost porodičnog odmora. Svi hoteli nude pogodnosti teniskih terena, zatvorenih i otvorenih bazena, kompletno su opremljeni zdravstvenim i fitnes centrima, kao i igralištima raznih sportova. Mnogi od ovih hotela dostupni su sada i našem turisti zahvaljujući agenciji „1 A Travel“.

Jedan od svakako najlepših kompleksa u Beleku je hotel „IC Santai Family Resort“, koji svojim sadržajima i uslugom ispunjava sve ono što gosti mogu da požele da bi imali savršen odmor. Nalazi se na svojoj plaži, na 1,5km od mesta Kadrije i 7km od samog centra Beleka. Ovaj kompleks se prostire na 94.240m2 , otvoren je 1995. godine, renoviran 2012., a svake godine u svoje sadržaje uvrsti i nešto novo, tako da i gosti koji godinama dolaze u ovaj isti hotel, uvek imaju neke novine u kojima mogu da uživaju. Hotel pruža ultra all inclusive uslugu, za koju su pored glavnog restorana, zaduženi i 6 a la carte restorana, različitih svetskih kuhinja, 6 barova, diskoteka i kafe.

Za plivanje i sunčanje, tu je prelepa 300m duga peščana plaža hotela, koja je okružena raznim zelenilom, što predstavlja poseban ugođaj i upotpunjuje već nestvarnu sliku tirkiznog mora. Ukoliko nekome slana voda slučajno dosadi, hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen, relaks i bazen sa animacijama i sa toboganima, pa svako može da nađe ono što baš njemu odgovara. Na najmlađe se posebno mislilo, pa su za njih tu dečiji bazeni, aqua park sa toboganima, park prirode, igralište, igraonica, dečiji restoran i mnogi drugi sadržaji koji će njihov boravak u ovom hotelu učiniti nezaboravnim.

Dok deca uživaju odrasli mogu da se opuste u prelepom spa centru, sa saunom, turskim i parnim kupatilom ili mogu da se rekreiraju uz tenis, stoni tenis, skvoš, odbojku na plaži, mini fudbal, mini golf, gimnastiku, streljaštvo, vaterpolo ili neke druge od brojnih aktivnosti u hotelskom kompleksu. Da bi se boravak gostima učinio još pristupačnijim, ovaj hotel je jedan iz popularne ponude turističke agencije “1 A Travel”, nazvane “dvoje dece gratis”, tako da je u njemu omogućen boravak u standardnim sobama za dvoje dece uzrasta do 15 godina, a da se pritom za njih ne plaća smeštaj u hotelu.

Ukoliko, u šta je teško poverovati, hotel “IC Santai Family Resort“ ne ispunjava sve ono što vi želite da imate na svom odmoru, posetite www.1atravel.rs i odaberite hotel za vaš idealan odmor.

Turska, Kipar, Egipatili Malta, izbor je samo na Vama.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here