U toku su posljednje tehničke pripreme za početak 17. Mostar Blues & Rock Festivala, najveće bosanskohercegovačke blues/rock smotre.

Sedamnaesto izdanje “Mostar blues & rock festivala” 20. i 21. jula okupit će u Gradu na Neretvi majstore vrhunskog bluesa i rocka, a oba festivalska dana će biti održana u Muzičkom centru Pavarotti.

U dva programska dana vidjeti ćemo sedam izvođača kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz Evrope i Amerike.

Prvi dan festivala predstaviti će se: Paulo Mendonca (SWE), Tomislav Goluban Band (DE), Mors Rumors (BiH) i Keegan McInroe (USA).

Drugi dan festivala posjetioci će uživati u izvedbama Doyle Bramhall II (USE), Pismojeni Profesorji Bluesa (SLO) i Dr. Project Point Blank (SRB).

Ulaznice možete kupiti putem mreže Kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik, odnosno na ulazu u Muzički centar Pavarotti na dan održavanja od 20h.

Na osnovu prodaje ulaznica, na sada već tradicionalnom mostarskom festivalu se očekuje velika posjećenost kako domaćeg stanovništva tako i velikog broja turista.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here